Samsung P960, noul telefon pe care trebuie sa vezi meciurile de la EURO 2008

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.050 ori
<b>Samsung P960, noul telefon pe care trebuie sa vezi meciurile de la EURO 2008</b>Samsung a anuntat astazi oficial noul model de telefon Samsung, P960, un slider cu suport pentru standardul european de televiziune DVB-H. P960 are o grosime de doar 16.7mm si un corp metalic care va atrage imediat privirile utilizatorilor. Handsetul...

Samsung a anuntat astazi oficial noul model de telefon Samsung, P960, un slider cu suport pentru standardul european de televiziune DVB-H.

P960 are o grosime de doar 16.7mm si un corp metalic care va atrage imediat privirile utilizatorilor. Handsetul ofera o experienta de vizionare TV unica, prin intermediul display-ului sau QVGA TFT cu diagonala de 2.6 inch. Acelasi ecran are 262.000 de culori si foloseste o tehnologie de imbunatatire a calitatii imaginii (DNIe). Veti beneficia pana si de feature-uri comune pentru televizoarele moderne, gen Picture in Picture sau un ghid TV (Electronic Service Guide), plus un feature care schimba programul TV atunci cand telefonul suna.

Lista de specificatii a telefonului include o camera de 3 megapixeli cu LED, un music player, suport pentru numeroase codecuri, radio FM cu RDS si feature-uri multimedia de top. Samsung P960 va fi disponibil curand in Franta, Belgia, Polonia si Rusia. Adoptarea sa va continua in Olanda, Germania, Elvetia si Austria, ultimele 2 pregatindu-se sa intampine telefonul drept metoda perfecta de vizionare a meciurilor de la EURO 2008.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×