Telefonul Porsche P9521, disponibil acum in varianta de culoare alba

Autor:  | Publicat în:  Sagem 2.813 ori
<b>Telefonul Porsche P9521, disponibil acum in varianta de culoare alba</b>In cazul in care nu apreciati un Nokia N82 in varianta de culoare neagra, puteti opta oricand pentru un telefon Porsche P9521, de culoare alba. Handsetul este destinat celor preocupati de aspect si de "fashion" intr-atat incat sa adapteze si telefonul...

In cazul in care nu apreciati un Nokia N82 in varianta de culoare neagra, puteti opta oricand pentru un telefon Porsche P9521, de culoare alba.

Handsetul este destinat celor preocupati de aspect si de "fashion" intr-atat incat sa adapteze si telefonul stilului lor. Telefonul de lux din imaginea de mai sus este rezultatul colaborarii dintre Porsche si Sagem. Pe langa senzorul sau pentru amprente, cu functie de securitate, aceasta editie de culoare alba include o camera de 3.2 megapixeli si un display touchscreen care poate fi rotit la 180 de grade.

Handsetul suporta conectivitate GSM si EDGE, iar intreg telefonul este acoperit de un strat uniform de aluminiu, in vreme ce ecranul este fabricat din sticla minerala rezistenta la zgarieturi. Porsche P9521 va fi disponibil in Taiwan incepand cu luna curenta la pretul de 2000 de dolari, o bagatela daca sunteti posesori de masina Porsche.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×