HTC Firestone scapa pe web sub forma unei imagini si a unor specificatii

1.779 ori
<b>HTC Firestone scapa pe web sub forma unei imagini si a unor specificatii</b>Desi e foarte posibil ca imaginea de mai jos sa fie doar o opera in Photoshop, zvonurile afirma ca aceasta ar fi o reprezentare a lui HTC Firestone, terminal ale carui specificatii tocmai au scapat pe web. Handsetul a fost inclus in lista de telefoane HTC...

Desi e foarte posibil ca imaginea de mai jos sa fie doar o opera in Photoshop, zvonurile afirma ca aceasta ar fi o reprezentare a lui HTC Firestone, terminal ale carui specificatii tocmai au scapat pe web.

Handsetul a fost inclus in lista de telefoane HTC pe care compania le va lansa in 2009, aceeasi lista care ajungea pe web si era analizata de specialisti cu luni in urma. Avem de-a face cu un smartphone impresionant, dotat cu un procesor Qualcomm 8250 de 600 MHz, 256 MB RAM si 512 MB ROM.

Printre specificatiile lui Firestone se numara si conectivitatea GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900, UMTS 900/2100, HSDPA, dar si Windows Mobile 6.5, un display touchscreen TFT WVGA de 3.6 inchi, Bluetooth 2.0+EDR si un slot pentru carduri microSD. Terminalul suporta si WiFi, vine cu AGPS, senzor G, un jack audio de 3.5 mm si o camera de 8 megapixeli.

Telefonul va fi lansat in luna august a acestui an si este posibil sa includa o bara zoom ca si modelele Touch Diamond 2 si Touch Pro 2.

[Via:  Gsmdome.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×