Huawei confirma câteva dintre dotările lui P8 şi existenţa unui viitor model Mate

451 ori
<b>Huawei confirma câteva dintre dotările lui P8 şi existenţa unui viitor model Mate</b>&Icirc;n cadrul unui eveniment din China, un oficial Huawei a confirmat c&acirc;teva dintre aspectele legate de Huawei P8, dar şi faptul că vom vedea un succesor pentru modelul Huawei Mate 7. &nbsp; Ştim deja că pe 15 aprilie trebuie să ne aşteptăm...

În cadrul unui eveniment din China, un oficial Huawei a confirmat câteva dintre aspectele legate de Huawei P8, dar şi faptul că vom vedea un succesor pentru modelul Huawei Mate 7.

Ştim deja că pe 15 aprilie trebuie să ne aşteptăm la debutul lui Huawei P8, care va avea o carcasă subţire din material ceramic şi care are unele trăsături de design ce amintesc de un iPhone. Oficialul Huawei a confirmat că pe acest device vom vedea "noi materiale", "o camera mai bună", "o baterie mai bună" şi "noi tehnologii high end". Se pare că acest model va rula Android 5.0 şi va folosi un procesor Hisilicon Kirin 930, după cum ne aşteptam.

Huawei P8

Încă nu e clar dacă vom vedea Emotion UI 3.0 aplicat peste Lollipop sau o versiune mai nouă. Mai interesanta a fost confirmarea existenţei unui Huawei Mate 7 upgradat şi poziţionat în gama de produse high end. În plus, se pare că vom primi şi noi modele Honor, dacă sursa chineză care detaliază informaţiile e de crezut. Credeţi că va reuşi Huawei să se impună în acest an, în faţa unei concurente atât de dure?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×