Samsung pregătește Chat 357, telefon ieftin cu tastatură qwerty

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.420 ori
<b>Samsung pregătește Chat 357, telefon ieftin cu tastatură qwerty</b>Samsung va aduce o variantă single sim a lui Chat GT-S3572. Lansarea este prognozată a avea loc în următoarele zile, vorbim de un telefon ieftin cu tastatură qwert, display de 2.4 inch cu rezoluție QVGA, Wi-Fi, bluetooth, microSD slot, tastă...

Samsung va aduce o variantă single sim a lui Chat GT-S3572. Lansarea este prognozată a avea loc în următoarele zile, vorbim de un telefon ieftin cu tastatură qwert, display de 2.4 inch cu rezoluție QVGA, Wi-Fi, bluetooth, microSD slot, tastă dedicată numită ChatON și suport pentru numeroase rețele sociale.

Samsung Chat 357 se adresează tinerilor care vor să posteze rapid pe twitter, facebook, să scrie mesaje de tip SMS, totul la un preț cât mai bun. Se estimează că prețul lui Chat 357 va fi de 90 euro fără semnarea unui contract. Urmează a fi lansat în Europa cât și pe alte piețe.

Prin intermediul unor astfel de telefoane a reușit Samsung să ocupe poziția de lider și la non-smartphone-uri devansând Nokia cu mult. Să vedem dacă vor rezista la asaltul efectuat de seria Asha care se spune că s-ar vinde în cadența de 1 milion pe zi, eu nu le consider smartphone cum Nokia le poziționează pe piețele asiatice ci mai degrabă telefoane touch sau telefoane cu tastatură qwerty, deși rulează Series 40 cu magazin de aplicații adiacent.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×