Unity3D engine vine pe Windows Phone 8 și Windows 8; Jocurile vor arăta fantastic! (Video)

997 ori
<b>Unity3D engine vine pe Windows Phone 8 și Windows 8; Jocurile vor arăta fantastic! (Video)</b>Mulțumiți de grafică actuală a jocurilor de pe Android? Stați să vedeți cum vor arăta cele de pe Windows Phone 8! Tocmai a fost confirmat că engine-ul grafic Unity3D va fi folosit pe Win 8 și WP 8 în viitor. Confirmarea a venit în timpul...

Mulțumiți de grafică actuală a jocurilor de pe Android? Stați să vedeți cum vor arăta cele de pe Windows Phone 8! Tocmai a fost confirmat că engine-ul grafic Unity3D va fi folosit pe Win 8 și WP 8 în viitor. Confirmarea a venit în timpul conferinței Unite, care are acum loc în Amsterdam, iar vestea vine de la Unite Technologies.

Ce înseamnă acest lucru? Dezvoltatorii vor putea porta cu ușurință jocuri cu grafică de bună calitate pe WP8, fie că jocurile sunt luate de pe iPhone sau Android. Astfel se va specula întregul potențial al terminalelor Windows Phone 8, care au deja avantajul serviciilor Xbox Live de pe ele. CEO-ul Unity Technologies, David Helgason a afirmat că 53% dintre dezvoltatorii de jocuri mobile folosesc deja acest engine. Vedeți și mai jos o mostră de grafică cu Unity 3D, care arată bine.

Comunitatea Unity a cerut de ceva vreme accesul la Windows Phone și dacă până acum Android și iOS au ieșit în evidență prin titluri arătoase, mă aștept să vedem jocuri blockbustere și pe Windows Phone. Poate asta înseamnă că vom vedea și câteva porturi direct de pe Xbox pe terminalele WP8 și atenție am zis Xbox și nu Xbox 360, deci generația precedentă de console.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×