Samsung pregătește lansarea edițiilor de culoare albastră, respectiv verde pentru S6 și S6 Edge

3.932 ori
<b>Samsung pregătește lansarea edițiilor de culoare albastră, respectiv verde pentru S6 și S6 Edge</b>&Icirc;n martie odată cu lansarea oficială a smartphone-urilor Galaxy S6 și S6 Edge, cei de la Samsung au prezentat și două variante exclusiviste pentru aceste terminale mobile, mai precis o versiune albastră pentru S6 și una de culoare verde...

În martie odată cu lansarea oficială a smartphone-urilor Galaxy S6 și S6 Edge, cei de la Samsung au prezentat și două variante exclusiviste pentru aceste terminale mobile, mai precis o versiune albastră pentru S6 și una de culoare verde pentru S6 Edge. Astăzi, sud-coreenii ne anunță că cele două modele sunt disponibile în magazine.

Aflați că versiunea de culoare albastră (Blue Topaz) este disponibilă doar pentru Samsung Galaxy S6, în timp ce varianta verde (Green Emerald) va fi regăsită în cazul lui S6 Edge. În acest moment, gama de culori pentru cele două modele este compusă din alb, negru și auriu.

Totuși, Samsung nu comunică data exactă la care aceste variante colorate vor intra în magazinele din Europa, și nici prețul care se așteaptă a fi ușor mai mare în comparație cu edițiile standard. Așa cum știți, Galaxy S6 și S6 Edge sosesc cu display-uri QHD de 5.1 inch, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare și un procesor octa-core Exynos 7420.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×