Versiunea mini a lui HTC One M9 nu va mai fi produsă

937 ori
<b>Versiunea mini a lui HTC One M9 nu va mai fi produsă</b>&Icirc;n ultimii doi ani cei de la HTC ne-au obișnuit ca la scurt timp de la debutul unui flagship, să lanseze și o versiune ceva mai compactă a acestuia, modele reprezentate de către One Mini (2013), telefon ce venea cu display de 4.3 inch, și de...

În ultimii doi ani cei de la HTC ne-au obișnuit ca la scurt timp de la debutul unui flagship, să lanseze și o versiune ceva mai compactă a acestuia, modele reprezentate de către One Mini (2013), telefon ce venea cu display de 4.3 inch, și de One Mini 2, un smartphone lansat în 2014 ce sosea cu panou de 4.5 inch.

Aparent, anul acesta conducerea companiei a decis ca un model similar bazat pe HTC One M9 să nu mai fie dezvoltat, detaliu aflat chiar din partea lui Jack Tong, președintele HTC Asia de Nord. Din câte se pare, această decizie a fost luată ca urmare a faptului că industria producătoare de smartphone-uri este axată pe dezvoltarea de terminale cu display-uri de peste 5 inch.

Astfel, un device cu display de 4.5 inch nu și-ar mai găsi locul pe piață, vânzările urmând a fi foarte slabe. Deși telefoanele Mini din seria One păstrau design-ul modelelor flagship, acestea aduceau la pachet specificații foarte slabe ce nu se ridicau la înălțimea unor device-uri similare ca și Xperia Z2 Compact/Z3 Compact, serie ce vine cu specificații de top într-un ambalaj compact. Cum vedeți această decizie din partea HTC?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×