Lansarea Samsung de pe 3 mai e de fapt cea a lui Galaxy S II Plus?! Un teaser danez oferă indicii...

1.312 ori
<b>Lansarea Samsung de pe 3 mai e de fapt cea a lui Galaxy S II Plus?! Un teaser danez oferă indicii...</b>Nu mai e prea mult de zis aici, de vreme ce imaginea de mai jos vorbește de la sine. Samsung Danemarca a postat un teaser pe site-ul sau, în care menționează dată de 3 mai și ora 20:00, dar ce ne intrigă de fapt este acel plus de la începutul...

Nu mai e prea mult de zis aici, de vreme ce imaginea de mai jos vorbește de la sine. Samsung Danemarca a postat un teaser pe site-ul sau, în care menționează dată de 3 mai și ora 20:00, dar ce ne intrigă de fapt este acel plus de la începutul anunțului. Să fie lansarea de pe 3 mai cea a lui Galaxy S II Plus?

Dacă ar fi așa s-ar explica atât formatul de design al terminalului, care în ultimele imagini ajunse pe web nu corespunea cu ce auzisem despre Galaxy S III. în plus, ne așteptam la o cameră de 12 MP și am primit 8 MP, ne așteptam la carcasa ceramică ultraslim și la un buton fizic Home și am primit o carcasă groasă și butoane capacitive, deci ceva este în neregulă. Numele de cod I9300 a fost asociat de atât de multe ori lui Galaxy S III, dar și unui presupus model actualizat de Galaxy S II. Totul începe să aibă sens acum, în contextul lansării unui Galaxy S II Plus.

E interesant câte teorii și speculații poate stârni un simplu "plus" și se pare că Samsung a început să aibă parte de publicitate și anticipare a produselor mai ceva ca Apple și iPhone-urile sale. Apare aici și o problemă dacă e vorba de lansarea lui Galaxy S II Plus: va trebui să treacă măcar o lună sau două dupa ce Plus se lansează, pentru ca Galaxy S III să vină pe piața fără a fi "canibalizat" de Galaxy S II Plus... Voi ce credeți că se va lansa pe 3 mai?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×