Lansarea Samsung de pe 3 mai e de fapt cea a lui Galaxy S II Plus?! Un teaser danez oferă indicii...

1.327 ori
<b>Lansarea Samsung de pe 3 mai e de fapt cea a lui Galaxy S II Plus?! Un teaser danez oferă indicii...</b>Nu mai e prea mult de zis aici, de vreme ce imaginea de mai jos vorbește de la sine. Samsung Danemarca a postat un teaser pe site-ul sau, în care menționează dată de 3 mai și ora 20:00, dar ce ne intrigă de fapt este acel plus de la începutul...

Nu mai e prea mult de zis aici, de vreme ce imaginea de mai jos vorbește de la sine. Samsung Danemarca a postat un teaser pe site-ul sau, în care menționează dată de 3 mai și ora 20:00, dar ce ne intrigă de fapt este acel plus de la începutul anunțului. Să fie lansarea de pe 3 mai cea a lui Galaxy S II Plus?

Dacă ar fi așa s-ar explica atât formatul de design al terminalului, care în ultimele imagini ajunse pe web nu corespunea cu ce auzisem despre Galaxy S III. în plus, ne așteptam la o cameră de 12 MP și am primit 8 MP, ne așteptam la carcasa ceramică ultraslim și la un buton fizic Home și am primit o carcasă groasă și butoane capacitive, deci ceva este în neregulă. Numele de cod I9300 a fost asociat de atât de multe ori lui Galaxy S III, dar și unui presupus model actualizat de Galaxy S II. Totul începe să aibă sens acum, în contextul lansării unui Galaxy S II Plus.

E interesant câte teorii și speculații poate stârni un simplu "plus" și se pare că Samsung a început să aibă parte de publicitate și anticipare a produselor mai ceva ca Apple și iPhone-urile sale. Apare aici și o problemă dacă e vorba de lansarea lui Galaxy S II Plus: va trebui să treacă măcar o lună sau două dupa ce Plus se lansează, pentru ca Galaxy S III să vină pe piața fără a fi "canibalizat" de Galaxy S II Plus... Voi ce credeți că se va lansa pe 3 mai?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×