Flash Player 11.1 și AIR 3.1 disponible acum... nu și pe Android 4.0/Galaxy Nexus

Autor:  | Publicat în:  Adobe 823 ori
<b>Flash Player 11.1 și AIR 3.1 disponible acum... nu și pe Android 4.0/Galaxy Nexus</b>Deși ni s-a promis că până la finalul anului vom avea parte de cel mai nou Flash Player și pe Galaxy Nexus/Android 4.0, se pare că nouă versiune, 11.1 nu a sosit și pe acestea. Adobe a anunțat actualizarea atât pentru playerul sau Flash, la...

Deși ni s-a promis că până la finalul anului vom avea parte de cel mai nou Flash Player și pe Galaxy Nexus/Android 4.0, se pare că nouă versiune, 11.1 nu a sosit și pe acestea. Adobe a anunțat actualizarea atât pentru playerul sau Flash, la versiunea 11.1, cât și a lui Air, la varianta 3.1.

Vă reamintesc că nu cu mult timp în urma Adobe anunța că va renunța la Flash în viitorul apropiat, ajungând astfel la vorba lui Steve Jobs. Acum, Adobe ne informează că acest release, probabil unul dintre ultimele nu aduce funcții radical schimbate, ci obișnuitele bug fixuri, îmbunătățiri la capitolul stabilitate, performanta și compatibilitate. E interesant că ni se promite suport pentru ICS, dar pe Galaxy Nexus nu observ încă vreo îmbunătățire sau suport (avem telefonul la teste).

Problemele rezolvate de noul Flash Player includ și căutarea în vreme ce un clip este pe pauză și bugul care apare în acest moment, faptul că sunetul nu se aude bine în timpul playback-ului de conținuturi PHDS și lipsa de prioritizare a sistemului de operare pentru apeluri, astfel că palybackul audio rămâne în acțiune în Flash Player înainte și după apel. Mai multe detalii aflați în linkul sursa de mai jos.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×