Samsung pregătește telefoane cu Bada OS 2.0 pentru toamna acestui an

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.647 ori
<b>Samsung pregătește telefoane cu Bada OS 2.0 pentru toamna acestui an</b>Conform Samsung Franța, compania mamă ar pregăti lansarea a două noi termiale cu Bada OS la bord, în versiunea 2.0 a platformei. După cum arată imaginea de mai jos, vom vedea și un model Bada OS 1.1 lansat în iunie, sub numele de Wave 578. Se...

Conform Samsung Franța, compania mamă ar pregăti lansarea a două noi termiale cu Bada OS la bord, în versiunea 2.0 a platformei. După cum arată imaginea de mai jos, vom vedea și un model Bada OS 1.1 lansat în iunie, sub numele de Wave 578. Se pare că primul model Bada 2.0 va purta numele de Hero Wave și va fi folosit pentru a promova noua platformă.

Imaginea pe care o vedeți în acest articol nu include doar designuri ipotetice ale telefoanelor, ci chiar formatul lor real. Primul venit, Samsung Hero Wave va debuta în septembrie și va include specificații precum un display de 3.65 inchi, conectivitate HSDPA (7.2Mbps), o cameră de 5 megapixeli, o cameră frontală VGA, WiFi, Bluetooth 3.0 și suport NFC.

Următorul model va fi unul mid-range și va debuta în noiembrie, dar din păcate numele său oficial nu este cunoscut încă. Ceea ce știm însă este că acest terminal va folosi un display de 3.14 inchi, o cameră de 3 megapixeli și va suporta HSDPA, Bluetooth 3.0, WiFi și NFC. în 2010, seria de telefoane cu Bada OS cunoscută sub numele de Samsung Wave a avut vânzări de 1.2 milioane de unități și asta doar în Franța, iar estimările arată că vânzările vor crește în 2011.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×