Photoshop pe iPad, În curând și pe alte tablete! Iată 3 aplicații Adobe cu funcții Photoshop

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.520 ori
<b>Photoshop pe iPad, În curând și pe alte tablete! Iată 3 aplicații Adobe cu funcții Photoshop</b>Deși aplicația Photoshop pentru iPad nu este încă finisată și gata de lansare, puteți avea acces la câteva dintre funcțiile faimosului soft Adobe prin intermediul a 3 noi aplicatii iOS. Este vorba despre Adobe Color Lava for Photoshop, Adobe...

Deși aplicația Photoshop pentru iPad nu este încă finisată și gata de lansare, puteți avea acces la câteva dintre funcțiile faimosului soft Adobe prin intermediul a 3 noi aplicatii iOS. Este vorba despre Adobe Color Lava for Photoshop, Adobe Eazel for Photoshop și Adobe Nav for Photoshop.

Toate aceste softuri transformă tableta Apple într-un sistem de control de la distanță a PC-ului care rulează Photoshop. Aplicațiile folosesc SDK-ul Adobe Touch, care va fi utilizat pentru a realiza variante similare de app-uri pentru tablete Android, BlackBerry și webOS. Adobe Color Lava are drept scop crearea de culori customizate, folosind iPad-ul pentru a da naștere unor noi teme, care pot fi apoi integrate în aplicația-mamă de pe PC.

Photoshop

Adobe Eazel este un soi de Paint cu degetul pe ecran, dar unul pentru adulți și implicând și efecte grafice de tot soiul. Ambele softuri pot fi sincronizare mai târziu sau utilizate de sine stătătoare. în cele din urmă, Adobe Nav are rolul de control și navigare pe ecranul computerului, folosind iPad-ul drept telecomandă, dar asta doar în Photoshop.

Tableta va afișa toolbar-uri customizable și va suporta până la 200 de fișiere Photoshop deschise. Toate cele 3 aplicații vor sosi în App Store la începutul lunii mai, cu prețuri între 1.99 și 4.99 dolari.

Photoshop

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×