BlackBerry Torch 2, Într-o experiență hands-on; impresionează mai mult decât predecesorul său!

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.401 ori
<b>BlackBerry Torch 2, Într-o experiență hands-on; impresionează mai mult decât predecesorul său!</b>Considerat de mulți drept un upgrade serios pentru BlackBerry Torch, Torch 2 păstrează același design, dar vine cu specificații moderne. Terminalul a fost testat recent de către cei de la Boy Genius Report, care emit primele judecați cu privire la...

Considerat de mulți drept un upgrade serios pentru BlackBerry Torch, Torch 2 păstrează același design, dar vine cu specificații moderne. Terminalul a fost testat recent de către cei de la Boy Genius Report, care emit primele judecați cu privire la acest model. Iată și recenzia noastră pentru primul Torch.

Avem de-a face cu un handset care rulează BlackBerry OS 6.1 folosind un procesor de 1.2 GHz și vine cu un display cu rezoluție de 640 x 480 pixeli. Se pare că terminalul va fi lansat în luna iulie prin operatorul AT&T, după ce va fi anunțat oficial în cadrul evenimentului BlackBerry World din mai.

Dotările lui BlackBerry Torch 2 vor mai include 768 MB RAM, 8 GB memorie flash. un slot pentru carduri microSD, iar ecranul anterior menționat va fi un TFT LCD cu diagonală de 3.17 inchi. Camera noului model produs de RIM va fi de 5 megapixeli și va suporta captură HD 720p.

BlackBerry Torch 2

BlackBerry Torch 2

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×