BlackBerry Torch 2, Într-o experiență hands-on; impresionează mai mult decât predecesorul său!

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.467 ori
<b>BlackBerry Torch 2, Într-o experiență hands-on; impresionează mai mult decât predecesorul său!</b>Considerat de mulți drept un upgrade serios pentru BlackBerry Torch, Torch 2 păstrează același design, dar vine cu specificații moderne. Terminalul a fost testat recent de către cei de la Boy Genius Report, care emit primele judecați cu privire la...

Considerat de mulți drept un upgrade serios pentru BlackBerry Torch, Torch 2 păstrează același design, dar vine cu specificații moderne. Terminalul a fost testat recent de către cei de la Boy Genius Report, care emit primele judecați cu privire la acest model. Iată și recenzia noastră pentru primul Torch.

Avem de-a face cu un handset care rulează BlackBerry OS 6.1 folosind un procesor de 1.2 GHz și vine cu un display cu rezoluție de 640 x 480 pixeli. Se pare că terminalul va fi lansat în luna iulie prin operatorul AT&T, după ce va fi anunțat oficial în cadrul evenimentului BlackBerry World din mai.

Dotările lui BlackBerry Torch 2 vor mai include 768 MB RAM, 8 GB memorie flash. un slot pentru carduri microSD, iar ecranul anterior menționat va fi un TFT LCD cu diagonală de 3.17 inchi. Camera noului model produs de RIM va fi de 5 megapixeli și va suporta captură HD 720p.

BlackBerry Torch 2

BlackBerry Torch 2

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×