[UPDATE: Iată cum îl poți instala și tu] Samsung One UI ajunge în Beta și la utilizatorii de S9/S9+ din SUA; Curând și în Europa

5.546 ori
<b>[UPDATE: Iată cum îl poți instala și tu] Samsung One UI ajunge în Beta și la utilizatorii de S9/S9+ din SUA; Curând și în Europa</b>În cadrul unui eveniment de acum o săptămână sud-coreenii de la Samsung au prezentat oficial și noua interfață numit One UI, soluție ce va înlocui actuala interfață Samung Experience. La scurt timp de la acel moment am aflat că interfața va sosi

UPDATE 22-11-2018: Ingenioasa comunitate XDA-Developers.com a găsit o modalitate prin care putem instala și noi One UI pe terminalele Galaxy S9 și Galaxy S9+, asta deși testul beta se desfășoară doar în SUA, Coreea de Sud și Germania. Site-ul oferă o atenționare, aceea că odată realizat acest update manual, nu veți mai primi update-uri OTA de la producătorul device-ului sau de la operator.

Întregul proces se realizează prin intermediul programului Odin de pe PC și aveți de descărcat o serie de fișiere înainte de a purcede la instalarea lui One UI Beta. Este nevoie de un backup al datelor înainte, asta pentru că site-ul atenționează cu privire la posibila ștergere totală a datelor de pe device.

Dacă nu sunteți pregătiți pentru un asemenea proces și vreți să evitați potențialele erori software cauzate de versiunea Beta, ar fi ideal să așteptați actualizarea finală ce vine în ianuarie. Ghidul de instalare XDA este disponibil aici!

ARTICOL INIȚIAL 17-11-2018:

În cadrul conferinței dezvoltatorilor Samsung SDC 2018 am descoperit și noua interfață numită One UI pe care sud-coreenii o vor aduce pe telefoanele actuale, dar și pe modelele din 2019. Noua soluție software pune accentul pe simplitate și pe ușurarea navigării prin întreg OS-ul și din câte am aflat, aceasta va sosi pentru început pe următoarele smartphone-uri: Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy Note 8, Galaxy S9, Galaxy S9+, dar și Galaxy Note 9.

One UI este succesorul lui Samsung Experience, asta după ce în trecut telefoanele Samsung soseau cu interfața TouchWiz. Revenind totuși la știrea de astăzi, aflați că după sosirea lui One UI sub formă de beta pe telefoanele Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ în Coreea de Sud, acum update-ul vine și la utilizatorii din State care se pot înregistra pentru testarea noului look.

Potrivit datelor dezvăluite astăzi, curând One UI Beta va ajunge și pe plan european și poate cu puțin noroc și la noi. Mai sus aveți și o prezentare detaliată a lui Samsung One UI din care aflați rând pe rând care sunt toate schimbările aduse de către sud-coreeni aici în comparație cu Samsung Experience. 

Suntem curioși dacă cineva reușește să găsească între timp o modalitate prin care să avem acces și din România la acest program, situație în care ne puteți îndruma în comentarii în acest sens. Vă reamintim că oficial One UI se va livra odată cu actualizarea la Android Pie pe S9 și S9+ care ar trebui să vină în ianuarie 2019. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×