Samsung pregătește un telefon low end cu Tizen OS, două sloturi SIM; Rival pentru modelele Android One?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.664 ori
<b>Samsung pregătește un telefon low end cu Tizen OS, două sloturi SIM; Rival pentru modelele Android One?</b>Pe lângă ceasuri cu Tizen OS și televizoare, Samsung are în plan și un handset low end cu această platformă. El nu are încă un nume oficial, dar îi cunoaștem o parte din dotări. Acest device îmi sună ca un rival solid pentru modelele Android...

Pe lângă ceasuri cu Tizen OS și televizoare, Samsung are în plan și un handset low end cu această platformă. El nu are încă un nume oficial, dar îi cunoaștem o parte din dotări. Acest device îmi sună ca un rival solid pentru modelele Android One.

Vă reamintesc că în luna iunie a acestui an Samsung anunța smartphone-ul Samsung Z, bazat pe Tizen OS, după luni bune de întârzieri. Din păcate, produsul nu a ajuns pe piața nici acum, iar zvonurile afirmă că s-ar fi renunțat la el. între timp descoperim un telefon low end cu Tizen 2.3, care ar putea debuta în India până în noiembrie, la un preț accesibil. Terminalul va avea două sloturi SIM, radio FM și o cameră de 3.2 megapixeli în spate.

Cunoscut sub numele de cod SM-Z130H, acest produs va rula versiunea 2.3 a platformei Tizen și va avea parte și de aplicații oficiale populare, precum Twitter sau Facebook. Samsung a pregătit cu mare grijă magazinul de aplicații de pe Tizen, pentru a nu-i lipsi cele mai populare softuri. Odată lansat, acest telefon low end se va duela cu modele accesibile că Lumia 530, dar și cu telefoanele Android One. Va avea oare vreo șansă?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×