Oppo posteză un nou teaser referitor la modelul Oppo N3; acesta va fi oferit În două variante

1.372 ori
<b>Oppo posteză un nou teaser referitor la modelul Oppo N3; acesta va fi oferit În două variante</b>Dacă ieri aflam că Oppo are de gând să lanseze modelul Oppo N3 cu o carcasă realizată dintr-un aliaj de aluminiu și litiu, astăzi un nou teaser din partea filialei Oppo Malaezia ne prezintă faptul că utilizatorii ce își doresc achiziția unui...

Dacă ieri aflam că Oppo are de gând să lanseze modelul Oppo N3 cu o carcasă realizată dintr-un aliaj de aluminiu și litiu, astăzi un nou teaser din partea filialei Oppo Malaezia ne prezintă faptul că utilizatorii ce își doresc achiziția unui astfel de terminal vor avea ocazia de a alege între două modele.

Din câte puteți observa, pe lângă varianta cu carcasă din aliaj de aluminiu și litiu, Oppo N3 va fi disponibil și într-o versiune a cărei carcasă este realizată din oțel inoxidabil. Astfel, Oppo va reuși să își mulțumească atât clienții ce vor un terminal rezistent (oțel), cât și pe cei care își doresc un terminal ușor, varianta din litiu fiind disponibilă pentru aceștia.

Deși mare parte dintre dotările acestui model rămân pentru moment necunoscute, datorită faptului că Oppo N3 va fi succesorul lui Oppo N1, ne așteptăm ca acesta să oferă un ecran de mari dimensiuni, cât și o cameră foto rotativă, o randare a acestuia fiind disponibilă chiar aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×