Un nou telefon GSM Hello Kitty pentru Taiwan

5.204 ori
<b>Un nou telefon GSM Hello Kitty pentru Taiwan</b>Pentru cei care nu au fost atinsi de mania iPhone exista intotdeauna un telefon Hello Kitty, fie ca este doar o versiune a unui Nokia sau acest OKWAP C150T, disponibil in Taiwan: &nbsp; Terminalul este destinat cu siguranta pasionatilor de terminale...

Pentru cei care nu au fost atinsi de mania iPhone exista intotdeauna un telefon Hello Kitty, fie ca este doar o versiune a unui Nokia sau acest OKWAP C150T, disponibil in Taiwan:

Terminalul este destinat cu siguranta pasionatilor de terminale mobile, care au un gust cel putin bizar, la capitolul design. Handsetul este disponibil "la liber" si suporta playback pentru fisierele media in format MP3, MP4 si 3GPS. Telefonul include si o camera de 2 megapixeli, dar si numeroase continuturi din seria Hello Kitty. Dragalasenia este definitia acestui telefon, care nu poate fi in nici un caz numit un rival al lui iPhone.

Suntem siguri ca acest terminal va "prinde" in toate tarile asiatice, avand in vedere faptul ca publicul oriental adora ineditul si nu pune atat de mult accent pe super-feature-uri. Acest lucru se intampla, in special deoarece terminalele mobile sunt atat de ieftine incat, o persoana din Taiwan, de exemplu isi poate permite un super-telefon pentru munca si feature-uri complexe, dar si un telefon "dragut" si capabil de playback MP3 si video.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×