Samsung prezintă noul telefon Galaxy Win În Coreea de Sud

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.341 ori
<b>Samsung prezintă noul telefon Galaxy Win În Coreea de Sud</b>Samsung Galaxy Win, telefon lansat deja pe câteva piețe din Asia a fost acum anunțat în Coreea de Sud. Terminalul a fost modificat pentru piața de baștină Samsung și vine cu un procesor puțin mai rapid decât în restul Asiei. &nbsp; Handsetul...

Samsung Galaxy Win, telefon lansat deja pe câteva piețe din Asia a fost acum anunțat în Coreea de Sud. Terminalul a fost modificat pentru piața de baștină Samsung și vine cu un procesor puțin mai rapid decât în restul Asiei.

Handsetul rulează Android 4.2 și incorporeaza un CPU quad core de 1.4 GHz, iar pe lista de funcții speciale se afla ImageON, modul camera Sound & Shot, Group Play și S Translator. La capitolul hardware, avem parte de un display TFT LCD de 4.7 inch, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli, o baterie de 2000 mAh, 8 GB memorie internă și o cameră de 5 MP.

Samsung prezintă noul telefon Galaxy Win În Coreea de Sud

Terminalul suporta conectivitate 4G LTE și va costa în Coreea de Sud în jur de 520 de dolari. Din câte văd acesta este unul dintre multele modele Samsung midrange, care se va duela cu terminalele LG cu preț accesibil și care va fi confundat cu zeci de alte telefoane albe cu buton Home fizic produse de Samsung.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×