Samsung prezintă noul telefon Galaxy Win În Coreea de Sud

1.432 ori
<b>Samsung prezintă noul telefon Galaxy Win În Coreea de Sud</b>Samsung Galaxy Win, telefon lansat deja pe câteva piețe din Asia a fost acum anunțat în Coreea de Sud. Terminalul a fost modificat pentru piața de baștină Samsung și vine cu un procesor puțin mai rapid decât în restul Asiei. &nbsp; Handsetul...

Samsung Galaxy Win, telefon lansat deja pe câteva piețe din Asia a fost acum anunțat în Coreea de Sud. Terminalul a fost modificat pentru piața de baștină Samsung și vine cu un procesor puțin mai rapid decât în restul Asiei.

Handsetul rulează Android 4.2 și incorporeaza un CPU quad core de 1.4 GHz, iar pe lista de funcții speciale se afla ImageON, modul camera Sound & Shot, Group Play și S Translator. La capitolul hardware, avem parte de un display TFT LCD de 4.7 inch, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli, o baterie de 2000 mAh, 8 GB memorie internă și o cameră de 5 MP.

Samsung prezintă noul telefon Galaxy Win În Coreea de Sud

Terminalul suporta conectivitate 4G LTE și va costa în Coreea de Sud în jur de 520 de dolari. Din câte văd acesta este unul dintre multele modele Samsung midrange, care se va duela cu terminalele LG cu preț accesibil și care va fi confundat cu zeci de alte telefoane albe cu buton Home fizic produse de Samsung.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×