LG G2 va primi actualizarea la Android 4.4 KitKat În decembrie

1.912 ori
<b>LG G2 va primi actualizarea la Android 4.4 KitKat În decembrie</b>Săptămâna trecută imediat după lansarea lui Android 4.4 KitKat producători că HTC sau Motorola au oferit o perioadă aproximativă a sosirii actualizării KitKat pe terminalele lor. Iată că azi aflăm și perioada în care flagship-ul LG va primi...

Săptămâna trecută imediat după lansarea lui Android 4.4 KitKat producători că HTC sau Motorola au oferit o perioadă aproximativă a sosirii actualizării KitKat pe terminalele lor. Iată că azi aflăm și perioada în care flagship-ul LG va primi noul software.

E vorba despre LG G2, smartphone pe care îl așteptam în teste la Mobilissimo.ro și care va primi Android 4.4 în decembrie. Deși producătorul coreean a ales să nu dezvăluie nimic despre acest release, a făcut-o totuși operatorul francez SFR, după cum vedeți și în tabelul de mai sus. E interesant că tocmai LG, care produce deja al doilea model de telefon Nexus nu s-a grăbit să ne ofere o listă clară cu actualizările sale la Android 4.4.

Am fi fost interesați să aflăm și ce alte modele vor mai primi KitKat, mai ales terminale LG G Pad 8.3, LG Optimus G Pro și altele. Rețineți totuși că LG G2 va primi Android 4.4 în decembrie în Franța doar, prin operatorul SFR, deci în alte țări ar putea sosi mai devreme.... sau mai târziu.

Preț de achiziție LG G2 în România:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×