Samsung prezinta un nou model Star: Star TV S5233T

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.821 ori
<b>Samsung prezinta un nou model Star: Star TV S5233T</b>Samsung Star este deja un model cu o varsta rezonabila, care tocmai se pregateste sa primeasca un update, sub numele de Star TV S5233T. Ce aduce acest model in plus? Ei bine, dupa cum ii sugereaza si numele, este vorba de functii TV, iar mai multe detalii...

Samsung Star este deja un model cu o varsta rezonabila, care tocmai se pregateste sa primeasca un update, sub numele de Star TV S5233T. Ce aduce acest model in plus? Ei bine, dupa cum ii sugereaza si numele, este vorba de functii TV, iar mai multe detalii aflati dupa imaginea de mai jos.

Nu este vorba de suport pentru televiziune DMB, folosita in Asia, ci de o simpla antena care receptioneaza posturi TV analogice gratuit. Samsung Star TV a fost lansat in Asia de Sud Est, in curand in India, iar noi speram sa il vedem si in Europa. Samsung si-a dotat telefonul si cu o interfata speciala pentru functiile TV ale terminalului.

Spre exemplu, utilizatorul poate schimba canalele printr-un singur gest si poate inregistra programele TV direct de pe ecran in memoria telefonului. Tastatura virtuala, afisata pe display va permite scrierea numelor de programe pe care doriti sa le vizionati si trebuie sa mentionam ca SMS-urile vor fi afisate chiar si in timpul vizionarii TV.

Iata si un demo video cu Samsung S5233TV:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×