Samsung primește brevetul de design pentru un telefon cu aspect 21:9

Autor:  | Publicat în:  Samsung 855 ori
<b>Samsung primește brevetul de design pentru un telefon cu aspect 21:9</b>Biroul SUA de Brevete și Trademark-uri a oferit celor de la Samsung brevetul pentru un telefon mobil cu design destul de neobișnuit. Terminalul este descris în brevet drept un "telefon mobil", deși el arată&nbsp;mai degrabă ca o tabletă. &nbsp;...

Biroul SUA de Brevete și Trademark-uri a oferit celor de la Samsung brevetul pentru un telefon mobil cu design destul de neobișnuit. Terminalul este descris în brevet drept un "telefon mobil", deși el arată mai degrabă ca o tabletă.

Se pare că acest device are un aspect ratio de 21:9, bizar pentru un handset modern. Cei de la Phone Arena au potrivit o imagine 21:9 pe scheletul de design din brevet, după ce au încercat cu o imagine de 16:9 și nu s-a potrivit. De obicei un aspect ratio de 21:9 e folosit la televizoarele widescreen, dar pe un smartphone modern el pare bizar.

Samsung primește brevetul de design pentru un telefon cu aspect 21:9

Evident, un design și brevet nu înseamnă întotdeauna că produsul va exista și la nivel comercial, dar Samsung are obiceiul să experimenteze cu o mulțime de formaturi originale. Să fie acesta un început pentru Galaxy Note 4 sau doar o tabletă intermediară de 6 inch cu funcții de telefonie?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×