Samsung pune la bătaie 4 milioane de dolari pentru aplicații speciale pentru Galaxy Note/Tab (Video)

1.018 ori
<b>Samsung pune la bătaie 4 milioane de dolari pentru aplicații speciale pentru Galaxy Note/Tab (Video)</b>Samsung tocmai a lansat competiția Smart App Challenge 2012, adresată dezvoltatorilor și care oferă premii în valoare de 4 milioane de dolari. Scopul competiției este realizarea de aplicații pentru terminalele Samsung Galaxy Tab și Galaxy Note,...

Samsung tocmai a lansat competiția Smart App Challenge 2012, adresată dezvoltatorilor și care oferă premii în valoare de 4 milioane de dolari. Scopul competiției este realizarea de aplicații pentru terminalele Samsung Galaxy Tab și Galaxy Note, iar premiile le vor primi cei cu aplicațiile cele mai populare.

Factorul de decizie va fi numărul de descărcari pentru softuri, iar premiile vor varia între 30.000 și 200.000 de dolari. Va exista și o secțiune separată cu un juriu dedicat, special creată pentru aplicațiile ce implică stylusul S Pen al lui Galaxy Note. Acestea vor fi create folosind un SDK Samsung special. Tot Samsung promite și marketing de zile mari pentru competiție și promovare agresivă online și chiar și la TV a aplicațiilor de succes, un motiv în plus că dezvoltatorii să se implice.

Imaginați-vă că o aplicație câștigătoare ar putea apărea în reclamele Samsung din toată lumea, atât pentru un posibil Galaxy Note 2, cât și pentru viitoare modele Galaxy Tab. Samsung Smart App Challenge 2012 se va încheia pe 30 septembrie și dacă ar fi să speculez, aș zice că în jurul acelei date vom vedea și un nou Galaxy Note, sau poate chiar Galaxy Tab-ul quad core pe care îl așteptam de atâta vreme.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×