HTC One S unboxing - scoatem din cutie cel mai subțire HTC (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 3.098 ori
<b>HTC One S unboxing - scoatem din cutie cel mai subțire HTC (Video)</b>După ce i-am făcut review lui HTC One X, primul telefon quad-core din România, a ajuns acum la noi și HTC One S, cel mai subțire smartphone HTC de până acum. El ne-a fost oferit în teste de către QuickMobile.ro, care îl vinde la prețul de 2299...

După ce i-am făcut review lui HTC One X, primul telefon quad-core din România, a ajuns acum la noi și HTC One S, cel mai subțire smartphone HTC de până acum. El ne-a fost oferit în teste de către QuickMobile.ro, care îl vinde la prețul de 2299 lei. Mai jos vedeți unboxingul acestui terminal.

Telefonul e disponibil în variante de culoare neagră sau ceramic metal și trebuie să aflați că acest smartphone măsoară 7.8 mm în grosime și cântărește 119.5 grame. Prezentat la MWC 2012 împreună cu restul modelelor din seria One, One V și One X, acest nou-venit la Mobilissimo.ro are același format de cutie ca și modelele menționate anterior. în cutie se afla un încărcător, un cablu microUSB, manualele și căștile (nu sunt Beats). Telefonul nu dispune de slot microSD și vine cu slot microSIM, exact ca HTC One X. In partea superioara-spate avem un capac care acopera senzorul camerei si slotul microSIM.

HTC One S rulează Android 4.0 ICS cu HTC Sense 4.0 și se simte incredibil de ușor și comod în mână. HTC a reușit cu adevărat să ofere un terminal cu un format ușor și plăcut de ținut în mână și nu un mamut metalic sau plastificat. Până acum telefonul se comportă excelent, am făcut și câteva teste benchmark și totul e o mare surpriză plăcută. Veți afla mai multe în zilele următoare și în recenzia să completă! Se discută despre acest telefon pe forum.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×