Samsung Q1 Ultra Mobile, acum cu suport HSDPA

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.287 ori
<b>Samsung Q1 Ultra Mobile, acum cu suport HSDPA</b>In cazul in care sunteti in cautarea unui UMPC performant, veti lua cu siguranta in calcul cele 2 noi versiuni ale lui Samsung Q1, Q1U-CMXP, care soseste cu HSDPA si Q1UP-V, care soseste cu Vista Business. Q1UP-V este dotat cu un procesor Core Solo U1500...

In cazul in care sunteti in cautarea unui UMPC performant, veti lua cu siguranta in calcul cele 2 noi versiuni ale lui Samsung Q1, Q1U-CMXP, care soseste cu HSDPA si Q1UP-V, care soseste cu Vista Business.

Q1UP-V este dotat cu un procesor Core Solo U1500 (1.33 GHz), 2GB de memorie RAM, suport WiFi 802.11 b/g, Bluetooth 2.0 si o camera de 1.3 megapixeli. Cealalta versiune a lui Q1 soseste cu aceleasi specificatii, dar integreaza si un modem HSDPA 3G care utilizeaza reteaua AT&T Broadband Connect. Q1u-CMXP este disponibil in SUA la pretul de 1499 de dolari, in vreme ce modelul Q1UP-V va costa 1449 de dolari, ambele terminale fiind ideale pentru fanii productivitatii portabile.

La baza celor 2 terminale se afla o baterie Li-ion polymer de 57.7 W, oferind pana la 7 ore de "viata", chiar si la o utilizare intensiva. Ambele UMPC-uri sosesc cu o garantie pe un an, plus diferite accesorii, printre care si o carcasa ultra-rezistenta, o tastatura USB externa, un dock cu 3 porturi USB 2.0 aditionale, un slot suplimentar pentru incarcarea bateriei, o antena GPS, incarcator pentru masina, stylus de rezerva si un DVD writer extern.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×