Produse evoMAG.ro

Samsung Q1 Ultra Mobile, acum cu suport HSDPA

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.193 ori
<b>Samsung Q1 Ultra Mobile, acum cu suport HSDPA</b>In cazul in care sunteti in cautarea unui UMPC performant, veti lua cu siguranta in calcul cele 2 noi versiuni ale lui Samsung Q1, Q1U-CMXP, care soseste cu HSDPA si Q1UP-V, care soseste cu Vista Business. Q1UP-V este dotat cu un procesor Core Solo U1500...

In cazul in care sunteti in cautarea unui UMPC performant, veti lua cu siguranta in calcul cele 2 noi versiuni ale lui Samsung Q1, Q1U-CMXP, care soseste cu HSDPA si Q1UP-V, care soseste cu Vista Business.

Q1UP-V este dotat cu un procesor Core Solo U1500 (1.33 GHz), 2GB de memorie RAM, suport WiFi 802.11 b/g, Bluetooth 2.0 si o camera de 1.3 megapixeli. Cealalta versiune a lui Q1 soseste cu aceleasi specificatii, dar integreaza si un modem HSDPA 3G care utilizeaza reteaua AT&T Broadband Connect. Q1u-CMXP este disponibil in SUA la pretul de 1499 de dolari, in vreme ce modelul Q1UP-V va costa 1449 de dolari, ambele terminale fiind ideale pentru fanii productivitatii portabile.

La baza celor 2 terminale se afla o baterie Li-ion polymer de 57.7 W, oferind pana la 7 ore de "viata", chiar si la o utilizare intensiva. Ambele UMPC-uri sosesc cu o garantie pe un an, plus diferite accesorii, printre care si o carcasa ultra-rezistenta, o tastatura USB externa, un dock cu 3 porturi USB 2.0 aditionale, un slot suplimentar pentru incarcarea bateriei, o antena GPS, incarcator pentru masina, stylus de rezerva si un DVD writer extern.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×