Samsung răspunde la problema cu carcasa deformată a lui Galaxy Tab S din cauza supraÎncălzirii: "Nu e de vină temperatura!"

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.005 ori
<b>Samsung răspunde la problema cu carcasa deformată a lui Galaxy Tab S din cauza supraÎncălzirii: "Nu e de vină temperatura!"</b>Seria de tablete Samsung Galaxy Tab S e probabil cea mai atractivă la acest moment, din tot portofoliul sud coreenilor, dar produsele nu sunt chiar perfecte. Săptămâna trecută au apărut pe web utilizatori nemulțumiți care au afirmat că din cauza...

Seria de tablete Samsung Galaxy Tab S e probabil cea mai atractivă la acest moment, din tot portofoliul sud coreenilor, dar produsele nu sunt chiar perfecte. Săptămâna trecută au apărut pe web utilizatori nemulțumiți care au afirmat că din cauza supraîncălzirii carcasele tabletelor lor Tab S se deformează. Azi Samsung răspunde... dar cam neconcludent.

Inițial se credea că temperatura foarte ridicată la care ajung terminalele duce la deformarea plasticului de pe spate și formarea unor denivelări și "bule" în material. PR-ul Samsung a declarat că în ciuda a ceea ce se scrie în media, deformarea carcaselor nu are legătură cu temperatură ridicată a modelelor Tab S. E vorba aparent despre o serie de carcase defecte, disponibile pe un număr limitat de unități.

Samsung răspunde la problema cu carcasa deformată a lui Galaxy Tab S din cauza supraÎncălzirii: "Nu e de vină temperatura!"

Samsung asigură clienții că au rezolvat problema și până la urmă nu specifică foarte clar care e problema și de ce se deformeaza carcasele. Ei recomandă utilizatorilor cu probleme să se adreseze service-urilor Samsung Electronics din zona lor. Sincer să fiu am văzut multe tablete ajungând la peste 43 grade Celsius și având carcase din plastic, ba chiar am văzut modele în jurul valorii de 50 de grade Celsius și tot nu a fost deformat plasticul.

Oare ce temperatura ating modelele Tab S?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×