Telefonul HTC axat pe selfie-uri e gata de lansare În trimestrul 4; HTC pregătește Încă o serie de modele interesante

Autor:  | Publicat în:  HTC 940 ori
<b>Telefonul HTC axat pe selfie-uri e gata de lansare În trimestrul 4; HTC pregătește Încă o serie de modele interesante</b>știam de ceva vreme ca HTC pregătește un telefon axat pe selfie-uri, care pentru o vreme a primit numele de HTC Eye. Azi aflăm că acest nou model va sosi în trimestrul 4 al acestui an și am descoperit detalii și despre alte proiecte HTC. &nbsp;...

știam de ceva vreme ca HTC pregătește un telefon axat pe selfie-uri, care pentru o vreme a primit numele de HTC Eye. Azi aflăm că acest nou model va sosi în trimestrul 4 al acestui an și am descoperit detalii și despre alte proiecte HTC.

Vestea vine pe fondul confirmării a două tablete noi de către @evleaks, modelele T7 și T12, care sunt separate de Nexus 9/HTC. Revenind la telefoane, HTC Eye se vrea a fi un răspuns la Sony Xperia C3, unul dintre puținele telefoane axate pe capturi selfie, un segment popular în ziua de azi. AT&T era asociat acestui proiect HTC la un moment dat, iar debutul în trimestrul 4 e pentru piața din SUA, se pare.

HTC ar mai pregăti și un telefon Windows Phone 8.1, posibil acel model HTC W8 de care am mai auzit, plus un nou model Butterfly. Planurile și așteptările sunt mari, deși analiștii prevăd un trimestru 3 cu scăderi de vânzări și profituri. Aparent HTC One M8 nu s-a vândut pe măsură așteptărilor, dar asta după un trimestru 2 reușit, cu o creștere de 30% a livrărilor față de aceeași perioadă a anului trecut, dar și față de trimestrul precedent.

Va fi HTC Eye un hit sau doar un experiment?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×