Samsung S5500E Lydford, inca un telefon ecologic anuntat oficial

1.939 ori
<b>Samsung S5500E Lydford, inca un telefon ecologic anuntat oficial</b>Samsung anuntase un telefon "verde" cu nici o luna in urma si iata ca deja producatorul de handseturi a oferit publicului detalii despre un alt terminal ecologic, pe numele sau Samsung S5500E Lydford. Este vorba de un slider fabricat din materiale...

Samsung anuntase un telefon "verde" cu nici o luna in urma si iata ca deja producatorul de handseturi a oferit publicului detalii despre un alt terminal ecologic, pe numele sau Samsung S5500E Lydford.

Este vorba de un slider fabricat din materiale reciclate si care vine cu un ambalaj total nepoluant. In plus, Lydford dispune de un sistem de alerta, care avertizeaza utilizatorul in momentul in care bateria handsetului este complet incarcata, astfel ca el va putea sa scoata incarcatorul din priza, pentru a economisi energie electrica.

Samsung S5500E Lydford

Samsung S5500E Lydford incorporeaza un display QVGA de 2.2 inchi, o camera de 3 megapixeli si ofera suport pentru conectivitate HSDPA. Trebuie mentionat si un fapt inedit, descoperit de un redactor Unwired View: Samsung Corby si Lydford si-au primut numele de la doua asezari din Anglia, un satuc si un oras. Sa fie procesul de branding al celor de la Samsung bazat pe descoperirea unor localitati la intamplare pe harta?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×