Samsung SCH-W510, un telefon ecologic recunoscut oficial

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.409 ori
<b>Samsung SCH-W510, un telefon ecologic recunoscut oficial</b>Samsung este autorul cele mai noi tentative de a o proteja pe Mama Natura lansand terminale nepoluante. Un astfel de handset este si modelul SCH-W510, din imaginea urmatoare, fabricat din materiale ce nu contin substante daunatoare pentru mediul...

Samsung este autorul cele mai noi tentative de a o proteja pe Mama Natura lansand terminale nepoluante. Un astfel de handset este si modelul SCH-W510, din imaginea urmatoare, fabricat din materiale ce nu contin substante daunatoare pentru mediul inconjurator.

Mai mult de atat, SCH-W510 a primit certificarea oficiala din partea autoritatilor coreene, astfel ca el este un telefon "verde" si ecologic prin definitie. Specificatiile sale nu pot fi ignorate, fie ca vorbim despre camera de 3 megapixeli, Bluetoothul incorporat sau playerul multimedia cu care soseste handsetul.

Din pacate, noul Samsung va fi disponibil doar in Coreea si trebuie sa aflati ca pentru a fi cu adevarat ecologic, telefonul soseste cu o carcasa fabricata din porumb natural. Ce urmeaza acum? Un telefon fabricat din cartofi? Daca spuneam ca poluarea nu are limite, se pare ca nici ecologia nu cunoaste bariere, cel putin in privinta noilor tehnologii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×