Samsung se pare că pregătește mai multe variante de culoare pentru Galaxy S III

1.293 ori
<b>Samsung se pare că pregătește mai multe variante de culoare pentru Galaxy S III</b>Momentan găsiți Samsung Galaxy S III în două variante de culoare: Marble White și Pebble Blue - alb și albastru. Nu sunt alte două variante și vorbim de cel mai vândut telefon Android în acest moment. Se pare că Samsung dorește să aducă și...

Momentan găsiți Samsung Galaxy S III în două variante de culoare: Marble White și Pebble Blue - alb și albastru. Nu sunt alte două variante și vorbim de cel mai vândut telefon Android în acest moment. Se pare că Samsung dorește să aducă și alte variante de culoare, nu se știe nimic la nivel oficial și în niciun caz care sunt culorile alese.

PocketLint a intrat în contact cu un oficial Samsung și de acolo a primit un fel de confirmare neoficială că ar fi în discuție și chiar gata de lansare și alte culori pentru SGS III. Au și apărut niște mock-up-uri de la Phone Arena care dau bine pe roz, verde închis, verde deschis, roșu.

Samsung Galaxy S III culori

Știți că Samsung a avut unele probleme cu varianta albastră denumită și Pebble Blue. Modelele care au ajuns și la mine erau doar pe alb. Pebble Blue a ajuns la 2 - 3 săptămâni. Problema era legată de diferența de culoare dintre capac și marginile ecranului de 4.8 inch. Se spuneau că au distrus primul lot de capace, au rechemat câteva sute de mii de telefoane și au schimbat capacul buclucaș.

Samsung Galaxy S III aduce un display de 4.8 inch cu display HD, procesor Exynos quad-core la 1.4 GHz, 1 GB RAM, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, cameră de 8 Megapixeli care filmează la 1080p, baterie de 2.100 mAh.

Preț Samsung I9300 Galaxy S III În magazinele online:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×