Apple Store ne anunță că "se va Întoarce" În 18 limbi diferite; Indiciu cu privire la un produs nou?

Autor:  | Publicat în:  Apple 748 ori
<b>Apple Store ne anunță că "se va Întoarce" În 18 limbi diferite; Indiciu cu privire la un produs nou?</b>Cei care au intrat pe site-ul Apple Store au văzut cu siguranță o postare cu mesajul "ne vom întoarce" în 18 limbi diferite. Mesajul se schimbă, fiind afișate pe rând variantele sale în limbile străine disponibile. E posibil să fie vorba de o...

Cei care au intrat pe site-ul Apple Store au văzut cu siguranță o postare cu mesajul "ne vom întoarce" în 18 limbi diferite. Mesajul se schimbă, fiind afișate pe rând variantele sale în limbile străine disponibile. E posibil să fie vorba de o simplă modernizare a site-ului, ceva de gen "work în progress" sau poate un teaser pentru un nou produs.

Printre limbile în care e afișat mesajul se numără și chineza, spaniolă, portugheză, germană și japoneză. Chiar și o modernizare a site-ului poate fi un motiv bun pentru a descoperi noi produse în codul său, cum se întâmplă uneori prin scăpările marilor companii. în fine, următorul produs Apple ar putea fi unul din trei: un televizor HDTV, o tabletă iPad Mini și iPhone 5. Dintre acestea doar iPhone 5 este un produs real și pe care îl vom vedea 100% în acest an. Restul rămân la grad de zvon și speculație, deși am văzut câteva mulaje pentru carcasa lui iPad Mini.

Apple Store

E posibil să fie vorba aici și de o lansare a noilor MacBook-uri Pro cu ecran Retina Display și în țările în care nu erau disponibile, deși cred că acestea au ajuns deja în majoritatea țărilor mari. Sau, încă o dată e posibil să fie doar un mesaj de mententanta pentru site. Voi ce credeți?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×