RIM brevetează un sistem de predicție a textului pe bază de logică

933 ori
<b>RIM brevetează un sistem de predicție a textului pe bază de logică</b>în cadrul prezentării lui BlackBerry 10 OS de la Blackberry World 2012, cu câteva săptămâni în urma elementul cel mai original al acestui OS a fost cu siguranță tastatura virtuală. Aceasta se diferențiază de alternativele de pe alte platforme...

în cadrul prezentării lui BlackBerry 10 OS de la Blackberry World 2012, cu câteva săptămâni în urma elementul cel mai original al acestui OS a fost cu siguranță tastatura virtuală. Aceasta se diferențiază de alternativele de pe alte platforme prin acuratețea predicțiilor pe care le face pentru input. Acum RIM a brevetat această tehnologie.

Canadienii de la Research in Motion au primit brevetul pentru "predicția textului" pe bază de logică. Astfel, în loc să vâneze greșelile, nouă tastatura ghicește următorul cuvânt fie în funcție de context sau de cuvintele din jurul său. Alte criterii includ expresii obișnuite și fraze comune. La ora actuală tehnologia are un singur moment când nu anticipează cuvintele: atunci când utilizatorul introduce o parolă. RIM a preferat să păstreze această zonă separat și să evite orice probleme cu securitatea.

Dacă pot să fiu puțin tendențios aș spune că dacă RIM nu breveta tehnologia acum, ne-am fi trezit cu aceasta tastatura virtuală pe iOS 7.0 și cu Apple spunând că ei au inventat inputul predictiv și că RIM a furat ideea. Să vedem dacă se va mai inspira cineva de la tehnologia canadienilor, asta dacă RIM nu va fi cumpărată de o altă companie și asta nu va mai conta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×