Samsung prezintă display-ul viitorului său smartphone pliabil, Infinity Flex Display

2.098 ori
<b>Samsung prezintă display-ul viitorului său smartphone pliabil, Infinity Flex Display</b>În ultimele 24 de ore Samsung a dat startul conferinţei sale pentru dezvoltatori, axată pe tehnologii de vârf pentru viitoare produse. La loc de cinste stă evident telefonul pliabil, care nu a fost prezentat aşa cum speram sub formă de prototip, ci am văz

În ultimele 24 de ore Samsung a dat startul conferinţei sale pentru dezvoltatori, axată pe tehnologii de vârf pentru viitoare produse. La loc de cinste stă evident telefonul pliabil, care nu a fost prezentat aşa cum speram sub formă de prototip, ci am văzut doar panoul său de display. Ce e drept acesta oferă totuşi o idee asupra abordării pe care o putem aştepta în anul 2019.

Samsung a prezentat la San Francisco în cadrul SDC 2018 noul display Infinity Flex, care se poate deschide din format smartphone spre format tabletă şi apoi plia la loc în format telefon. În cazul în care vă întrebaţi, dispozitivul care integra respectivul ecran a fost bine camuflat şi nu am putut vedea mare lucru din corpul său. Ecranul Infinity Flex este numit "baza smartphone-ului de mâine".

Samsung prezintă display-ul viitorului său smartphone pliabil, Infinity Flex Display

Firma sud coreeană a trebuit să inventeze noi materiale pentru a face din acest display o realitate. Infinity Flex este bazat pe multiple componente, precum un panou de fundal flexibil, un strat flexibil sub suprafaţă şi o peliculă care absoarbe şocurile, plus o fereastră de acoperire, care poate fi pliata în mod repetat. Samsung afirmă că rezultatul acestui proiect, care se bazează şi pe noul One UI este o experienţă de utilizare a telefonului complet nouă.

Samsung prezintă display-ul viitorului său smartphone pliabil, Infinity Flex Display

Ideea este de a folosi un telefon compact, care se desface şi oferă un ecran mare imersiv pentru multitasking şi vizualizare de conţinut. Aplicaţiile oferă şansa de a tranziționa de la ecranul mic la cel mare, pe măsură ce desfacem terminalul. Utilizatorul poate face browsing, poate viziona video, se poate conecta şi face multitasking fără probleme, folosind simultan 3 aplicaţii active pe dispozitiv.

La eveniment a fost prezent şi un reprezentant Google, care a promis că Android va oferi suport pentru telefoane pliabile, iar cele două companii lucrează împreună la viitorul telefon Samsung. Încă nu e clar când va sosi acesta, dar producţia în masă a ecranului va începe în câteva luni. Samsung promite că terminalul sau va putea fi îndoit de sute de mii de ori fără daune. Pe viitor va dezvolta şi ecrane rulabile şi care se pot întinde ca un material elastic.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×