Extra detalii despre smartphone-ul pliabil Samsung ies la iveală; Aflăm ce diagonale și rezoluții au display-urile

1.327 ori
<b>Extra detalii despre smartphone-ul pliabil Samsung ies la iveală; Aflăm ce diagonale și rezoluții au display-urile</b>Ieri seară pe scena din cadrul conferinței dezvoltatorilor Samsung am văzut prezentat și un prototip de smartphone pliabil, device care vine să ne prezinte doar tehnologia din spatele display-urilor pliabile la care sud-coreenii lucrează, fără

Așa cum v-am informat ieri seară prin intermediul unui articol, Samsung a prezentat display-ul viitorului, unul pliabil cu diagonală generoasă numit Infinity Flex Display. Am văzut și un scurt demo al unui device prototip ce adopta un asemenea ecran la bord, iar astăzi avem ocazia să aflăm câteva detalii în plus pe seama dezvoltatorilor care au participat la o extra sesiune de după evenimentul keynote.

Infinity Flex Display

Ei bine, suntem informați că acest prim smartphone pliabil al celor de la Samsung vine echipat cu un display extern similar celor văzute pe terminalele cu clapetă, ecran cu diagonală de 4.58 inch, rezoluție de 840 x 1960 pixeli și un aspect uriaș de tip 21:9 pe care l-am întâlnit cu mulți ani în urmă pe telefonul LG BL40 (New Chocolate).

Cât despre ecranul principal, cel pliabil, acesta ajunge să măsoare 7.3 inch atunci când este deschis - având un aspect al imaginii de 4.2:3, o densitate a pixelilor de 420 dpi și rezoluție QXGA+ de 1536 x 2152 pixeli. Se ajunge prin această modalitate la un format de tabletă care ar putea fi pe gustul celor care apreciază consumul de materiale pe o diagonală generoasă.

Acestea sunt extra detaliile dezvăluite de către Samsung cu privire la acest smartphone pliabil și sunt șanse mari ca firma sud-coreeană să testeze mai multe variante de diagonale, dar sub același concept de tip clapetă pe care îl vedem aici. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×