Samsung SGH-G600 soseste in Europa

2.192 ori
<b>Samsung SGH-G600 soseste in Europa</b>Europenii se vor putea bucura in sfarsit de modelul SGH-G600, lansat de Samsung, producator recent urcat pe locul 2 in topul companiilor din domeniul telefoniei mobile, dupa Nokia. Terminalul suporta conectivitate Bluetooth si include un radio FM, USB...

Europenii se vor putea bucura in sfarsit de modelul SGH-G600, lansat de Samsung, producator recent urcat pe locul 2 in topul companiilor din domeniul telefoniei mobile, dupa Nokia.

Terminalul suporta conectivitate Bluetooth si include un radio FM, USB 2.0, un MP3 player si un display QVGA la o rezolutie de 320x240 pixeli. Se presupune ca SGH-G600 este un telefon 3G, fapt confirmat de prezenta unei camere destinata video convorbirilor, plasata in partea stanga a segmentului glisant al terminalului. Atuul principal al acestui model este in mod clar, camera sa de 5 megapixeli.

SGH-G600 este un handset incredibil de subtire, avand in vedere dotarile sale, telefonul masurand doar 14.9 mm grosime. Am fi putut sa ghicim imediat ca europenii vor primi o veste buna, deoarece fiecare lansare a unui terminal pe un anumit continent include o imagine ce reprezinta o domnisoara sexy prezentand telefonul. In cazul lansarii unui handset in Asia, domnisoarele ar fi fost ca de obicei asiatice, iar in cazul lui SGH-G600 ne delectam privirile cu o blonda care ne prezinta noul terminal mobil.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×