iPhone disponibil in 29 de nuante de culoare

1.024 ori
<b>iPhone disponibil in 29 de nuante de culoare</b>Puteti intra in orice magazin AT&T sau Apple si veti iesi apoi, cu zambetul pe buze si cu un iPhone de culoare neagra, argintie sau cromata. De acea compania Colorware vine in ajutorul fanilor terminalului care prefera o nuanta specifica de culoare pentru...

Puteti intra in orice magazin AT&T sau Apple si veti iesi apoi, cu zambetul pe buze si cu un iPhone de culoare neagra, argintie sau cromata. De acea compania Colorware vine in ajutorul fanilor terminalului care prefera o nuanta specifica de culoare pentru telefonul lansat de Apple.

Colorware ofera 29 de variante de culoare in cazul lui iPhone, la pretul de 150 de dolari, daca trimiteti terminalul firmei, pentru a-l vopsi, respecitv 650 sau 750 de dolari pentru variantele de 4 si 8GB. Avand in vedere ca pretul lui Jesus Phone era deja destul de piperat, probabil doar exclusivistii isi vor permite luxul de a-si colora terminalul, platind o astfel de suma. Ne surprinde faptul ca Apple nu a lansat inca o varianta oficiala de iPhone, intr-o alta nuanta decat cele oficiale.

In astfel de ocazii, fanii cumpara telefonul sperand ca el nu va fi doar colorat diferit ci si dotat cu noi feature-uri sau content-uri. iPhone nu pare sa fie deocamdata genul de terminal care isi asociaza brandul cu mari case de moda (vezi Prada), cu modele de supermasini sau cu evenimente sportive. Succesorul lui iPod reprezinta un brand puternic, care se poate vinde fara ajutorul aportului publicitar al unor companii, care incearca sa profite de o isterie de moment a publicului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×