Samsung SGH-i620 este acum oficial

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.781 ori
<b>Samsung SGH-i620 este acum oficial</b>Desi il preferam in varianta de culoare alba, succesorul modelului i600, de la Samsung este acum oficial. Avem de-a face cu un slider compact, cu functii cel putin rezonabile. In cadrul showului IFA de la Berlin, din aceasta saptamana, Samsung a captat...

Desi il preferam in varianta de culoare alba, succesorul modelului i600, de la Samsung este acum oficial. Avem de-a face cu un slider compact, cu functii cel putin rezonabile.

In cadrul showului IFA de la Berlin, din aceasta saptamana, Samsung a captat atentia publicului prezentand modelul SGH-i620. Acesta are dimensiuni reduse (95 x 59 x 15mm, atunci cand este inchis) si include suport pentru HSDPA, ruland sistemul de operare Windows Mobile 6. Nu cunoastem inca o data a lansarii sale oficiale in Romania, dar daca utilizatorii din SUA, de exemplu isi doresc acest terminal, ei mai au de asteptat mai mult decat europenii.

Acest lucru este evident, in conditiile in care Samsung va trebui sa lanseze o noua versiune, pentru publicul american, una care sa suporte conexiuni triband GSM si UMTS 2100. Deocamdata este asteptata o lansare in Germania a lui SGH-i620, prin intermediul Vodafone, in luna septembrie. Iata ca producatorul intra in jocul lansarilor de toamna, exact cand Nokia da lovitura cu 4 terminale noi, iar LG se pregateste sa riposteze.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×