Samsung Shark, gama de telefoane pentru social networking, la pret rezonabil

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.557 ori
<b>Samsung Shark, gama de telefoane pentru social networking, la pret rezonabil</b>Telefoanele Samsung Shark te pot intriga inca din prima clipa cand afli de ele, de vreme ce printre detaliile lor sar in ochi termeni ca "AMOLED" sau "Kevlar". Iata cum arata noile modele si dupa imagine aflati si specificatiile acestora: Samsung Shark...

Telefoanele Samsung Shark te pot intriga inca din prima clipa cand afli de ele, de vreme ce printre detaliile lor sar in ochi termeni ca "AMOLED" sau "Kevlar". Iata cum arata noile modele si dupa imagine aflati si specificatiile acestora:

Samsung Shark este o serie de handseturi cu "aspiratii de low end", iar modelele incluse sunt S5350 Shark, S5550 Shark 2 si S3550 Shark 3. Samsung S5350 Shark este un candybar cu o grosime de 11.9 mm, dotat cu o camera de 3.2 megapixeli si suport pentru conectivitate HSDPA 900/2100 de 3.6 Mbps.

Samsung S5550 Shark 2 este prezent in centrul imaginii de mai sus si este un slider cu o camera de 5 megapixeli cu autofocus, blitz LED, suport pentru conectivitate 3G 900/2100 MHz si un display AMOLED QVGA. Acesta este terminalul care include si Kevlar pe lista de dotari, semn ca ar putea fi destul de rezistent.

In cele din urma, modelul S3550 Shark este prezent in partea dreapta a imaginii si este de asemenea un slider cu suport 3G si camera de 2 megapixeli. Toate cele 3 modele vin cu functii de social networking, linkuri directe din ecranul Home catre Facebok, Twitter, Bebo, MySpace si multe altele. Pretul acestora se va misca probabil in marja 400 - 600 RON.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×