Samsung SHW-M120S, primul telefon Android cu Bluetooth 3.0?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.488 ori
<b>Samsung SHW-M120S, primul telefon Android cu Bluetooth 3.0?</b>Samsung este una dintre companiile pasionate de recorduri, ei dorind mereu sa fie primii, fie ca e vorba de grosimea redusa a unui televizor, de o diagonala impresionanta sau de inaugurarea unei tehnologii. Astfel, dupa ce aflam ca producatorul asiatic a...

Samsung este una dintre companiile pasionate de recorduri, ei dorind mereu sa fie primii, fie ca e vorba de grosimea redusa a unui televizor, de o diagonala impresionanta sau de inaugurarea unei tehnologii. Astfel, dupa ce aflam ca producatorul asiatic a scapat informatii despre primul sau telefon cu Bluetooth 3.0, iata ca acum se pare ca va exista si un model Android cu aceasta dotare, SHW-M120S.

Organizatia Bluetooth SIG, care se ocupa cu certificarea terminalelor la capitolul suport Bluetooth, a afisat recent detalii despre Samsung SHW-M120S, un model dotat cu display WVGA AMOLED de 3.3 inchi, camera de 5 megapixeli si camera secundara VGA. Printre specificatiile terminalului Android se numara si WiFi, GPS, HSDPA si evident Bluetooth Core Version 3.0.

Prezenta suportului pentru servicii TV T-DMB indica faptul ca acest produs este destinat pietei sud-coreene, dar nu ne-ar deranja sa vedem un handset cu Bluetooth 3.0 si in tara noastra. Zvonurile afirma ca acest telefon va fi lansat in saptamanile urmatoare.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×