Windows Phone 7 Series, acum cu mai multe detalii (Video)

1.218 ori
<b>Windows Phone 7 Series, acum cu mai multe detalii (Video)</b>De la prezentarea oficiala a lui Windows Phone 7 Series la MWC 2010 am vazut numeroase clipuri care ofera detalii despre aceasta platforma, dar nici unul atat de concis si bine realizat precum urmatorul: &nbsp; &nbsp; Ceea ce puteti vedea mai sus este un...

De la prezentarea oficiala a lui Windows Phone 7 Series la MWC 2010 am vazut numeroase clipuri care ofera detalii despre aceasta platforma, dar nici unul atat de concis si bine realizat precum urmatorul:

Ceea ce puteti vedea mai sus este un interviu realizat in timpul lui Microsoft MVP Summit, in care puteti vedea in actiune un prototip de telefon Windows Phone 7. Mai aflam si ca Microsoft a pus la dispozitia developerilor cu care colaboreaza un blog la aceasta adresa, iar aici veti gasi sursa ideala de stiri si informatii despre WP 7, sub numele de Windows Phone 7 Series Backstage.

Revenind la clipul de prezentare de mai sus, putem vedea in actiune pe prototipul de smartphone ecranul de deblocare a terminalului si meniul Start cu ale sale widgeturi/huburi. Informatia este personalizata in acest meniu, utilizatorul putand inlatura widgeturi sau schimbandu-le pozitia pe ecran. Observati ca Xbox Live si functia de email sunt accesibile direct din meniul Start, ca si Zune si Internet Explorer.

Un click pe hubul People prezinta contactele apelate recent, o lista completa cu toate contactele, dar si profilurile acestora. In cadrul meniului People veti putea cauta persoane apropiate dupa prima litera a numelui, folosindu-va de butonul fizic Back al telefonului pentru a va intoarce la meniul precedent sau de butonul Windows pentru a ajunge din nou la meniul Home/Start.

Clipul de mai sus ne ofera detalii si despre Xbox Live, astfel ca aflam ca vor exista jocuri ce vor rula atat pe telefonul Windows Phone 7, cat si pe Xbox, fiind pastrate punctele gamerului pe ambele platforme. La ora actuala exista 23 de milioane de utilizatori Xbox Live, un public cu mare potential pentru Microsoft. Urmatorul aspect pe care il aflam este faptul ca galeria foto din WP 7 include si imagini de pe Facebook, dar si pe cele sincronizate de pe PC si fotografiile realizate cu telefonul.

Windows Live se va ocupa de interconectarea serviciilor de social networking, printre care se numara Facebook, Twitter, plus servicii foto gen Flickr. Pe langa tasta Windows a telefonului si cea Back, observam si prezenta tastei Search pe acest prototip. Ea va deschide motorul de cautare Bing, care va afisa imaginea zilei, dar si rezultate locale atunci cand veti cauta spre exemplu "restaurante ce servesc sushi".

Calendarul, functia Zune si mailul sunt si ele prezente in clipul de mai sus, plus multe alte informatii utile, care va vor ajuta sa intelegeti mai bine noua platforma Microsoft.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×