Apple va lansa iPhone OS 4.0 in iunie si versiunea 4.1 in septembrie, afirma analistii

1.025 ori
<b>Apple va lansa iPhone OS 4.0 in iunie si versiunea 4.1 in septembrie, afirma analistii</b>O predictie recenta marca Daring Fireball afirma ca Apple va lansare versiunea 4.0 a firmware-ului pentru iPhone in luna iunie, urmand ca versiunea 4.1 sa soseasca in septembrie sau octombrie. Va reamintim ca gigantul din Cupertino nu a lansat nici macar...

O predictie recenta marca Daring Fireball afirma ca Apple va lansare versiunea 4.0 a firmware-ului pentru iPhone in luna iunie, urmand ca versiunea 4.1 sa soseasca in septembrie sau octombrie. Va reamintim ca gigantul din Cupertino nu a lansat nici macar firmware-ul 3.2 inca.

Aceiasi experti afirma ca lansarea lui iPhone OS 4.0 in iunie este legata de anuntul oficial sau chiar lansarea lui iPhone 4G, in vreme ce firmware-ul urmator va fi primul update al noului telefon. Septembrie este de obicei luna in care vedem lansari de firmware nou pentru iPod Touch, asfel ca versiunea 4.1 va aduce rezolvarea unor buguri si probleme de compatibilitate pe acest terminal la toamna.

Evident, firmware-ul va sosi si pe Apple iPad, poate chiar mai devreme decat pe iPhone 4G. Deocamdata asteptam lansarea unei versiuni public beta a noului OS pentru iPhone, care ar trebui sa soseasca in martie (iPhone OS 3.2).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×