Samsung și Apple nu au ajuns la un acord la nivel de CEO și așteaptă verdictul În SUA

Autor:  | Publicat în:  Apple 813 ori
<b>Samsung și Apple nu au ajuns la un acord la nivel de CEO și așteaptă verdictul În SUA</b>A avut loc o întrevedere la nivel de CEO între Samsung și Apple, între Choi-Gee-sung și Tim Cook. Locația a fost San Francisco. Cum era de așteptat nu s-a ajuns la un acord privind disputa dintre cele două companii. &nbsp; Legat de domeniul...

A avut loc o întrevedere la nivel de CEO între Samsung și Apple, între Choi-Gee-sung și Tim Cook. Locația a fost San Francisco. Cum era de așteptat nu s-a ajuns la un acord privind disputa dintre cele două companii.

Legat de domeniul telefonie mobile:

- Apple a vândut 35 de milioane de iPhone-uri în prima trimestru din 2012;
- Samsung a dominat segmentul smartphone-urilor cu peste 40 de milioane unități livrate.

Dacă ne-am referi la partea de câștiguri se poate spune că Apple ia mare parte din piață, iar Samsung se clasează pe locul al doilea, dar la mare distanță.

Disputele dintre Apple și Samsung se centrează pe două acuze. Apple spune că Samsung a copiat iPhone și iPad pe partea de design, iar Samsung acuză Apple că a încălcat o serie de patente pe care le deține și care ar fi ajutat compania americană să dezvolte iPad, iPhone, etc.

Potrivit unui oficial Samsung nu s-a ajuns la un acord și acum se va aștepta judecata tribunalului și verdictul ales. Interesele aflate în joc sunt uriașe și s-ar putea lăsa cu plata unor daune de miliarde dolari. Se spune că SGS III pe partea de design a fost făcut astfel încât Apple să nu mai poată reproșa nimic. De aceea nici nu exită o margine dreaptă și toate sunt ușor curbate.

Vom vedea cum se finalizează această dispută în viitorul apropiat.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×