Samsung și-ar putea aduce o mare parte din aplicații și pe iOS spre sfârșitul acestui an

811 ori
<b>Samsung și-ar putea aduce o mare parte din aplicații și pe iOS spre sfârșitul acestui an</b>&Icirc;n ultimul timp am tot văzut diferite parteneriate &icirc;ncheiate de către producătorii din industria mobilă cu scopul&nbsp;de a oferi unele aplicații la pachet cu smartphone-urile comercializat. cel mai bun exemplu este&nbsp;pachetul de...

În ultimul timp am tot văzut diferite parteneriate încheiate de către producătorii din industria mobilă cu scopul de a oferi unele aplicații la pachet cu smartphone-urile comercializat. cel mai bun exemplu este pachetul de aplicații Microsoft ce se regăsește pe terminalele Samsung. Despre Samsung vorbim și astăzi, mai precis despre aplicațiile dezvoltate de către companie.

Din câte aflăm, s-ar părea că sud-coreenii sunt deciși să-și aducă aproape toate aplicațiile pe platforma iOS spre sfârșitul acestui an. Printre aplicațiile pregătite se numără Gear Fit Manager - software necesare pentru pairing-ul ceasului Gear Fit la un telefon iPhone, dar și aplicația S-Health.

De asemenea, pe listă se mai află și aplicații ca Remote Control, Family Square, Level, cât și Smart Camera - modalitate prin care display-ul terminalului iPhone va deveni un soi de vizor pentru camerele foto smart din portofoliul Samsung.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×