Samsung și HTC Înregistrează scăderi ale profitului În primul trimestru din 2014

871 ori
<b>Samsung și HTC Înregistrează scăderi ale profitului În primul trimestru din 2014</b>Deși atât Samsung, cât și HTC și-au lansat de curând smartphone-urile flagship pentru acest an, lucrurile nu stau atât de bine pentru companiile în cauză. Acestea din urmă au înregistrat scăderi ale profitului realizat în primul trimestru din...

Deși atât Samsung, cât și HTC și-au lansat de curând smartphone-urile flagship pentru acest an, lucrurile nu stau atât de bine pentru companiile în cauză. Acestea din urmă au înregistrat scăderi ale profitului realizat în primul trimestru din 2014.

Motivul din spatele acestui declin ar putea sta în spatele numeroșilor producători chinezi care au lansat în ultima perioadă smartphone-uri foarte atractive care în același timp vin cu dotări high-end, cât și cu prețuri accesibile. Totodată, scăderile din primul trimestru al anului 2014 ar putea fi puse pe seama faptului că terminalele flagship de-abia au ajuns pe piață, urmând ca rezultatele vânzărilor să se vadă în următoarele săptămâni.

Din primele estimări, Samsung a obținut venituri de 7.86 miliarde de dolari, cifră ce reprezintă o scădere cu 4.3% față de acceași perioadă a anului trecut. Acesta este astfel al 2-lea declin înregistrat de Samsung, după ce primul a avut loc în ultimul trimestru din 2013 cu o scădere de 6% a veniturilor.

Trecând la cea de-a doua companie, și anume HTC, aflăm că taiwanezii au înregistrat cel de-al 3-lea declin la rând cu un procent de 22% față de primul trimestru din 2013. Cu toate acestea, HTC speră că modele HTC One M8 și HTC Desire 816 vor ajuta compania să obțină vânzări mult mai mari în următorul trimestru (Q2).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×