Utilizatorii de Sony Xperia Z2 se declară dezamăgiți de calitatea construcției și de Încălzirea excesivă a device-ului

Autor:  | Publicat în:  Sony 4.049 ori
<b>Utilizatorii de Sony Xperia Z2 se declară dezamăgiți de calitatea construcției și de Încălzirea excesivă a device-ului</b>Dacă ieri, Sony Xperia Z2 era lăudat pentru performanțele oferite de către camera foto de 20.7 megapixeli prezentă, iată că astăzi aflăm și unele capitole la care Sony Xperia Z2 dezamăgește profund, cum ar fi golurile dintre carcasă și...

Dacă ieri, Sony Xperia Z2 era lăudat pentru performanțele oferite de către camera foto de 20.7 megapixeli prezentă, iată că astăzi aflăm și unele capitole la care Sony Xperia Z2 dezamăgește profund, cum ar fi golurile dintre carcasă și încălzirea excesivă a device-ului.

Cum una dintre principalele funcții ale lui Xperia Z2 este rezistența la apă, golurile acestea dintre carcasă descoperite de către utilizatori ar putea afecta componentele device-ului în cazul în care apa reușește să pătrunde prin acele mici porțiuni. Potrivit unui raport din Singapore, mai mulți utilizatori au remarcat faptul că în partea dreapta de sus a lui Xperia Z2 se află un mic gap unde carcasa terminalului nu se îmbină perfect.

De asemenea, aceștia au afirmat și că Xperia Z2 se încălzește excesiv în timpul filmării 4K. Soluția dată de către Sony Mobile Singapore sugerează ca utilizatorii să folosească carduri microSD de capacitate mai mare doar pentru filmarea la rezoluție 4K. Aceste lucruri ar putea sta în spatele amânării lansării pe piață a device-ului în mai multe țări, detaliu despre care am aflat acum câteva săptămâni.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×