Samsung și Intel au mai găsit Încă 36 de parteneri pentru proiectul Tizen OS

941 ori
<b>Samsung și Intel au mai găsit Încă 36 de parteneri pentru proiectul Tizen OS</b>Sistemul de operare Tizen bazat pe Linux, are de acum 36 de parteneri, printre aceștia se numără: eBay, Konami, Panasonic, McAfee și The Weather Channel. Acordul a fost anunțat de către Asociația Tizen, care are ca scop extinderea suportului pentru...

Sistemul de operare Tizen bazat pe Linux, are de acum 36 de parteneri, printre aceștia se numără: eBay, Konami, Panasonic, McAfee și The Weather Channel. Acordul a fost anunțat de către Asociația Tizen, care are ca scop extinderea suportului pentru acest OS.

Tizen este un sistem de operare născut din “cenușa” lui Intel și a lui Meego, și susținut de Samsung, care a inclus Bada OS în Tizen în luna februarie a acestui an. Asociația Tizen este compusă din directorii unui număr mic de companii, unde Samsung și Intel au cei mai mulți reprezentanți. Printre noii parteneri se regăsesc dezvoltatori de jocuri, operatori de telefonie și giganți din lumea electronicelor.

Ryoichi Sugimura, de la compania NTT DoCoMo, și de asemenea membru al asociației Tizen, afirmă că Tizen este cel mai potrivit sistem de operare pentru piața din Japonia, datorită faptului că permite personalizare cu aplicații proprii din partea operatorului.

Sistemul de operare Tizen a fost testat pe un Samsung Galaxy S II, și îl puteți vedea în acțiune în videoclipul de mai sus. Tizen OS se vrea a fi un sistem de operare pentru telefoane, tablete, netbook-uri, smart TV și pentru sistemele de entertainment din automobile. Așa cum aflam acum câteva zile, primul device ce vine cu Tizen OS este camera Samsung NX300M.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×