Livrările primului device Tizen, (camera Samsung NX300M) au Început deja

1.236 ori
<b>Livrările primului device Tizen, (camera Samsung NX300M) au Început deja</b>Deși Samsung dorește să înceapă când mai curând livrările de smartphone-uri și tablete ce rulează sistemul de operare Tizen, bazat pe Linux, se pare că unele produse ce vin cu Tizen OS au început deja să se livreze, vorbim aici despre camera...

Deși Samsung dorește să înceapă când mai curând livrările de smartphone-uri și tablete ce rulează sistemul de operare Tizen, bazat pe Linux, se pare că unele produse ce vin cu Tizen OS au început deja să se livreze, vorbim aici despre camera foto Samsung NX300M.

Această cameră foto mirrorless a fost lansată luna trecută, dar specificațiile software au apărut abia săptămâna aceasta, lucru ce a dezvăluit faptul că Samsung NX300M vine cu Tizen OS. Datorită faptului că este foarte customizabil, acest sistem de operare nu va arăta la fel ca versiunea pentru smartphone-uri și tablete, ci va utiliza o interfață numită “Tizen Camera Platform”.

Samsung afirmă că această platformă este de 2 ori mai rapidă decât alt telefon bazat pe Linux, și de asemenea susține că ajută la îmbunătățirea capturii de imagini. Primele telefoane și tablete Tizen disponibile pentru public vor fi lansate la începutul anului viitor. Samsung NX300M este o cameră foto mirrorless ce vine cu un display touchscreen de 3.3 inch, un senzor de 20 megapixeli și abilitatea de a filma cu 9 carde pe secundă. Mai avem la dispoziție atât WiFi, cât și NFC. Prețul aproximativ este de 600 $.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×