Samsung SM-A500 este un nou smartphone ultraslim după modelul lui Galaxy Alpha, ajunge pe web prin autoritatea TENAA

Autor:  | Publicat în:  Samsung 797 ori
<b>Samsung SM-A500 este un nou smartphone ultraslim după modelul lui Galaxy Alpha, ajunge pe web prin autoritatea TENAA</b>Samsung SM-500 a mai apărut neoficial pe web în ultimele săptămâni, dar azi el are parte de o scăpare ceva mai oficială. E vorba despre o apariție la autoritatea chineză TENAA, un soi de FCC local. &nbsp; Terminalul ne interesează în mod...

Samsung SM-500 a mai apărut neoficial pe web în ultimele săptămâni, dar azi el are parte de o scăpare ceva mai oficială. E vorba despre o apariție la autoritatea chineză TENAA, un soi de FCC local.

Terminalul ne interesează în mod deosebit pentru că se anunță a fi la el de slim ca și modelul Galaxy Alpha. Noul venit măsoară 6.7 mm în grosime, cântărește 126 de grame și va avea un corp metalic, după modelul aceluiași Alpha. Imaginile preliminare cu acest model nu confirmă marginile sale metalice, dar știm că dotările noului venit includ un display Super AMOLED HD de 5 inch, un procesor quad core Snapdragon 400, o cameră de 13 MP în spate și 16 GB memorie internă.

Samsung SM-A500

Avem parte și de slot microSD, baterie de 2330 mAh și o cameră frontală de 5 MP. Ca OS Android 4.4.4 este listat, în versiunea cu noul TouchWiz de pe Galaxy Note 4. Numele acestui device nu e cunoscut, dar vom vedea un anunț oficial în această lună, se pare.

Samsung SM-A500 este un nou smartphone ultraslim după modelul lui Galaxy Alpha, ajunge pe web prin autoritatea TENAA

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×