Cel mai subțire telefon din lume, analizat În detaliu: Sony Ericsson XPERIA Arc (Video)

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 4.257 ori
<b>Cel mai subțire telefon din lume, analizat În detaliu: Sony Ericsson XPERIA Arc (Video)</b>Cei de la Phone Arena au avut ocazia unică de a pune mâna pe fantasticul Sony Ericsson XPERIA Arc, un smartphone foarte atractiv, în special în ce privește designul. După zvonuri ce afirmau că terminalul rulează Android 2.4 Ice Cream Sandwich, vă...

Cei de la Phone Arena au avut ocazia unică de a pune mâna pe fantasticul Sony Ericsson XPERIA Arc, un smartphone foarte atractiv, în special în ce privește designul. După zvonuri ce afirmau că terminalul rulează Android 2.4 Ice Cream Sandwich, vă reamintim acum că terminalul este cel mai subțire smartphone din lume și vă invităm să aruncați o privire pe rândurile de mai jos pentru a afla ce poate acest super-telefon.

Trebuie menționat că Phone Arena a făcut o pre-recenzie unui prototip de Sony Ericsson XPERIA Arc, deci modelul nu este finisat. Avem totuși de-a face cu un terminal Android 2.3 Gingerbread puternic, cu o grosime de doar 8.7mm în mijlocul său și datorită designului curbat, aceasta grosime devine de 10mm la capete.

Display-ul uriaș, cu diagonală de 4.2 inch este impresionant, folosind tehnologia proprie Sony și un Super LCD, cu rezoluție de 480 x 854 pixeli, plus iluminare LED. Acest telefon a fost o vedetă la CES 2011 și ceva ne spune că vom mai auzi de el mult timp de acum încolo. încă o dată la capitolul ecran, procesarea imaginii se realizează pe baza unui engine Mobile BRAVIA, un punct în plus pentru XPERIA Arc.

Cel mai subțire telefon din lume, analizat În detaliu: Sony Ericsson XPERIA Arc (Video)

Suprapus lui Gingerbread găsim un skin numit UX, care include segmentele Timescape și Mediascape, specifice seriei XPERIA. Practic, Android 2.3 este astfel customizat, cel puțin capitolul experiență media, dar și socializare, în cazul lui Timescape. Pentru a nu va strica surpriza vă invităm să aruncați o privire pe recenzia celor de la Phone Arena, dar și pe detaliatul clip de mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×