Phablet-ul Pantech Pop Up Note (IM-A920) apare Într-o serie completă de fotografii hands-on

773 ori
<b>Phablet-ul Pantech Pop Up Note (IM-A920) apare Într-o serie completă de fotografii hands-on</b>După ce luna trecută aveam ocazia să vedem câteva imagini realizate cu Pantech Pop Up Note (IM-A920), cât și o primă randare a acestuia, astăzi prin intermediul celor de la tinhte.vn putem arunca o privire mai detaliată asupra design-ului adoptat...

După ce luna trecută aveam ocazia să vedem câteva imagini realizate cu Pantech Pop Up Note (IM-A920), cât și o primă randare a acestuia, astăzi prin intermediul celor de la tinhte.vn putem arunca o privire mai detaliată asupra design-ului adoptat de către acest phablet.

Din punct de vedere al specificațiilor, Pantech Pop Up Note (IM-A920) dispune de un display Full HD LCD de 5.5 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 de 2.3 GHz, 2 GB memorie RAM, un GPU Adreno 330, o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED și o cameră secundară de 2.1 megapixeli.

Phablet-ul Pantech Pop Up Note (IM-A920) apare Într-o serie completă de fotografii hands-on

Primim și 4G, Bluetooth, WiFi, 16 GB de stocare, un slot microSD și sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat. Printre extra funcțiile aduse de acest phablet se numără și un stylus dedicat ce odată aprins va deschide un meniu special pe telefon, cât și un scanner de amprente situat pe partea din spate.

Pop Up Note

Pantech Pop Up Note (IM-A920)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×