Samsung va introduce odată cu Galaxy S10 și un acumulator extern de 10000 mAh cu suport pentru încărcare wireless

997 ori
<b>Samsung va introduce odată cu Galaxy S10 și un acumulator extern de 10000 mAh cu suport pentru încărcare wireless</b>Pe ultima sută de metri înaintea lansării lui Galaxy S10 mai aflăm un detaliu interesant, acela că în cadrul evenimentului din această seară am putea vedea lansat și un acumulator extern capabil de încărcare wireless

Pe ultima sută de metri înaintea lansării lui Galaxy S10 mai aflăm un detaliu interesant, acela că în cadrul evenimentului din această seară am putea vedea lansat și un acumulator extern capabil de încărcare wireless. Accesoriul de față tocmai ce a fost certificat de către FCC în ultimele ore și publicarea documentelor asociate fix acum nu poate fi doar o simplă coincidență. 

Baterie externa Samsung

Aflăm că acest acumulator ce are capabilitatea de încărcare wireless a dispozitvelor se numește Samsung EB-U1200 și că oferă o capacitate de 10000 mAh, suficientă pentru a încărca de câteva ori un smartphone Galaxy S10. În modul de alimentare wireless, acumulatorul oferă un output de 5V/1A, în vreme ce prin încărcarea prin fir via USB se oferă un output de 5V/2A, 9V/1.67A, sau 12V/1.25A.

Baterie externa Samsung

Bateria externă este echipată și cu indicatori LED pentru afișarea nivelului de energie. Din fotografiile dezvăluite de către FCC, acest acumulator pare a fi destul de slim și aflăm că măsoară 150 mm în lungime, respectiv 70 mm în lățime - cam cât un smartphone actual de pe piață. Aflăm diseară dacă se lansează oficial alături de S10 și desigur cât va costa în magazine. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×